De KalPet verbandkraagjes

Verbandkraagjes voor de hals/nek

Deze kraagjes zijn speciaal bedoeld voor katten en kleine honden die, bijvoorbeeld als gevolg van een allergie, de nek kaal- en/of stukkrabben. In veel gevallen krijgt de kat of hond zalf in de nek, waar dan gaas omheen wordt aangebracht. Vooral katten krabben dat gaas of andersoortig, opengeweven materiaal, stuk of krijgen het van de nek af omdat ze met hun nagels aan de losmazige stof blijven hangen.

De KalPet verbandkraagjes zijn bedoeld om over het eerder aangelegde verband aan te brengen. Wanneer er wordt gekrabd zal het KalPet verbandkraagje, dat aan de buitenkant van dichtgeweven, katoenen materiaal is voorzien, niet stuk worden gekrabd of opgehaald, zoals bij gaas gebeurt, maar met het krabben mee rond de nek draaien, waardoor het gaas op zijn plaats blijft. Het verbandkraagje is aan de binnenkant voorzien van badstof. Het badstof zorgt ervoor dat het tussen vacht + verband en kraagje luchtig blijft.

Het kraagje kan, omdat het aan de binnenkant van badstof is voorzien, ook zonder gaas om de nek worden gedragen. Let op: het kraagje is niet steriel!

Zoals bij de Boord-, Overhemd- en Yoda-kraag is ook bij deze kraagjes keuze uit diverse dessins. Ze worden per twee stuks geleverd, zodat ze afwisselend kunnen worden gebruikt en gewassen.

verband1

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Dobby-verbandkraag voor borst of voor schouders/rug

Bij deze kraagjes is geen sprake van een set van 2, zoals de gewone verbandkraag of de verbandkraag met omslag.

Ze zijn nog niet in voorraad, waardoor een bestelling pas een dag later kan worden geleverd.

            

 

Hieronder: Dobby zadeldekje